Perfekt hundtrim i Helsingborg

Hej på er alla läsare och välkomna in till bloggen. Riktigt trevligt tycker jag att ni tar er tid att läsa dagens inlägg som jag hoppas ni ska tycka om. Ni som följer mig på bloggen vet att jag älskar djur av alla de slag! Särskilt hundar och katter, men även fåglar och akvariefiskar har bott här genom åren. Jag och hunden Daisy älskar att ta promenader här i Helsingborg. Daisy behöver trimmas i pälsen med jämna mellanrum, och på 4 Tassarnas Trim blir detta gjort med ett perfekt resultat varje gång. Detta är ett hundtrim där man kan få hjälp med mycket till sin fyrbenta vän. Trimning, kloklippning, kamning eller badning är bara några exempel på sådant som går att få hjälp med, dessutom till riktigt humana priser. 

  

På grund av att jag tycker att detta är ett så bra ställe, som skulle kunna vara till stor nytta för andra djurägare här i Helsingborg, vill jag rekommendera 4 Tassarnas Trim till alla er som behöver denna hjälp till er hund, som jag beskrev här ovan. Här är väldigt trevlig personal som är måna om att du som kund, och din hund, ska bli 100 procent nöjd med resultatet. Det finns några saker som är viktigt att tänka på inför besöket. Till exempel så får en hund som ska trimmas, inte schamponeras 4 veckor före besöket. Därför är det bra att du hör av dig i god tid inför det som du planerar, för att se om det är något som du måste tänka på. Kloklippning däremot, då är det “drop-in”. Det är riktigt roligt att vara ute och promenera med min stiliga hund. På sommaren märker jag hur skönt hunden tycker det är, att slippa sin långa päls. Jag tror att hon led tidigare i värmen.